Skoči na glavno vsebino

Mesec september je zaprl svoja vrata. Za nami je uvajalno obdobje, ki je minilo v prijetnem sožitju vseh. Topli jesenski dnevi pa so nam omogočili, da smo veliko časa preživeli na prostem. Poglejte, kaj vse smo počeli.

  • Veliko smo se igrali in se ob igri spoznavali z 9 novimi prijatelji, ki so se nam pridružili v tem šolskem letu.

  • Obiski gozda so za nas še vedno prioriteta, saj so naša najljubša igralnica na prostem. To dokazuje tudi naš mesečni kolendar iz katerega je razvidno, da je temu res tako.

  • Poskrbeli smo tudi za urejenost našega vrtca in v ta namen izvedli čistilno akcijo, ki smo jo zaključili z zasaditvijo mačeh in tulipanov.

  • Poseben poudarek smo namenili tudi nacionalnemu mesecu skupnega branja. Otroci so prejeli povabilo naj v vrtec prinesejo svojo najljubšo knjigo. Odziv je bil zelo pozitiven, saj so otroci navdušeno prinašali v vrtec svoje najljubše knjige. Sedaj pa si bomo vzeli čas za individualne predstavitve, listanje in klepet v zato namenjenem kotičku. Skratka uživali bomo v skupnem branju.

  • Udeležili smo se tudi množičnega teka na staionu, ki smo ga zaključili z druženjem z najmlajšimi iz skupine Barvice. Starejši so ponosno prevzeli skrb za mlajše. Najmlajši pa so uživali ob pomoči starejših in spretnejših. Skupaj smo preživeli prijetno dopoldne na stadionu.

Otroci iz skupine Kamenčki s Katarino in Katjo

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost