Skoči na glavno vsebino
Spoštovani starši!

Pridružujemo se uredništvu revije CICIDO in vas vabimo, da se udeležite brezplačnega spletnega seminarja o pomenu skupnega branja odraslih in otrok. Predavala bo priznana strokovnjakinja dr. Ljubica Marjanovič Umek.

Več si lahko preberete v spodnjem prispevku.

Lepo vabljeni k čim številčnejši udeležbi. Strokovne delavke vrtca

 “V uredništvu revije Cicido si ves čas prizadevajo za dvig bralne pismenosti in opozarjajo na pomen skupnega branja odraslih in otrok, v dobi zaslonske tehnologije je to pomembno bolj kot kdajkoli prej.
Vsak otrok ob sebi potrebuje odraslo osebo, ki mu nameni pozornost in si za skupno preživljanje časa ob knjigah vzame čas.
 
Vabimo vas na brezplačni spletni seminar razvojne psihologinje dr. Ljubice Marjanovič Umek
Zakaj in kako brati malčku in otroku, ki bo 26. 9. ob 18. uri.

  Prijavite se lahko tukaj.

Na predavanju boste izvedeli, kdaj je priporočljivo začeti brati otroku, kako skupno branje vpliva na razvoj otrokovega besednjaka, domišljije, ustvarjalnosti, pozornosti, socialnega razumevanja, kritičnega mišljenja in celo empatije. Skupno branje z otrokom je eno najdragocenejših daril, ki mu jih lahko poklonimo, otroci, s katerimi že zgodaj beremo, pa so v življenju praviloma uspešnejši.

Čim prej se prijavite na brezplačno predavanje Zakaj in kako brati malčku in otroku.

Število mest je omejeno.

Posnetek predavanja si boste vsi prijavljeni lahko ogledali še pet dni po njegovem zaključku.

 

Dr. Ljubica Marjanovič Umek je zaslužna profesorica za razvojno psihologijo. Že več kot trideset let predava na FF v Ljubljani, raziskuje razvoj govora, socialno kognicijo, mišljenje, igro in zgodnjo pismenost otrok. Bila je nosilka in sodelavka v več raziskavah, katerih temelj so bila našteta področja.
 
Vljudno vabljeni!
  Uredništvo revije Cicido 
(Skupno 53 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost