Skoči na glavno vsebino

Tudi v vrtcu že težko pričakujemo poletje, dogodivščine na morju, jezeru, v gorah ali na domačem vrtu. Zato smo se v sredo, 14. junija zbrali na ploščadi pred Krpanovim domom na prireditvi Pozdrav poletju. Skupina Kamenčki nam je na igriv način predstavila, kaj vse zanimivega nas poleti čaka.

Ker vemo, da je gibanje za otrokov zdrav razvoj najpomembnejše, so nam otroci iz skupine Kamenčki pokazali, da je poletje idealen čas za:

  • igre z žogo,

  • kolesarjenje ali vožnjo s skiroji, rolerji,

  • igranje badmintona ali hojo s hoduljami,

  • skakanje s kolebnico ali že malce pozabljeno elastiko.

Ko pa postane prevroče, se umaknite v prijetno senco dreves in vzemite v roke knjigo. Knjige vas bodo popeljale v čudovit svet pustolovščin in domišljije. Z njimi boste lahko odšli na Luno ali pa se potopili s podmornico pod gladino oceana.

Seveda pa ni poletja brez potovanj. Naša čudovita Slovenija nam ponuja nešteto možnosti. Pri Kamenčki so se letos odločili, da gredo z avtobusom na morje. Potrebovali so VELIKO prtljage za dolg dopust na morju.

Topli poletni dnevi so čas za zabavo, glasbo in ples….

ter kot pravijo verzi v eni izmed poletnih pesmi:

Naj sonce pripeka, kakor hoče,

naj bo poletje še dolgo in vroče;

za kupček drobiža vedno dobimo

dovolj sladoleda, da se ohladimo.

Tudi mi smo si ga privoščili v hladni senci dreves.

Pred odhodom na počitnice vam otroci iz Vrtca Pivka z vzgojiteljicami želimo, da se spočijete, naužijete zabave, uredite misli in napolnite z novo energijo ter naj se počitnice ali zaslužen dopust, odvijajo po željah vsakega od vas.  

(Skupno 332 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost