Spoštovani!
Obveščamo vas o dobrodelni akciji, ki jo bo kot svoj prvi večji projekt izvedla Fundacija Boštjana Bandlja. Fundacija je bila na pobudo g. Bandlja ustanovljena konec lanskega leta, vodila pa ga je preprosta želja – pomagati ljudem k boljšemu in polnejšemu življenju. 

Za prvi dobrodelni projekt so izbrali pomoč mladim staršem, in sicer z enkratnim plačilom enomesečne oskrbnine za vrtec v znesku, ki ga plačujejo starši. Gre za skupino ljudi, ki so v življenjskem obdobju, ko niso bistveno podprti z drugimi oblikami pomoči, obenem pa so posebej obremenjeni z visokimi življenjskimi stroški (osamosvojitev, najem ali nakup nepremičnine, plačilo vrtca ipd.) in na začetku karierne poti.

Osnovni podatki o akciji      
Plačilo oskrbnine za vrtec za mesec oktober 2022 – znesek vključuje oskrbnino in prehrano, ne pa morebitnih drugih stroškov, kot na primer udeležba na taboru, interesne dejavnosti ipd. ·       

Prijavijo se lahko slovenski državljani, ki so rojeni leta 1989 ali kasneje in je njihov otrok vključen v vrtec v Sloveniji ·       

Predvidena sredstva za donacijo: 1,8 do 2 milijona evrov ·       

Znesek oskrbnine za posameznega otroka bodo nakazili neposredno na bančne račune vrtcev Razpis bo izvedla Fundacija – zbiranje prijav, obveščanje staršev, prijava na FURS itd.

Prijava je mogoča izključno prek spletne strani www.fundacijabb.org/razpis, in sicer od 22. 9. do 20. 10. 2022.

Nakazilo donacij na bančne račune vrtcev
Donacije bodo starši, katerih vloga bo odobrena, prejeli v obliki nakazila neposredno na bančni račun vrtca. Za ta namen so pripravili pooblastila, s katerimi starši pooblaščajo Fundacijo, da od vrtca, ki ga obiskuje njihov otrok, pridobijo podatek o višini zneska. Brez pooblastila starši ne bodo upravičeni do prejema donacije.

Način posredovanja podatkov o znesku oskrbnine
Fundacija bo vrtce na podlagi pooblastil staršev zaprosila, da ji posredujejo podatke za plačilo, in sicer za vse starše, katerih otroci so vključeni v posamezni vrtec in katerim je bila odobrena vloga za donacijo.  Da bi vrtce kar najmanj obremenili s posredovanjem podatkov, so pripravili posebno spletno stran, na kateri se bomo lahko prijavili z e-naslovom vrtca in tam preverili, za katere starše oziroma njihove otroke iz našega vrtca je bila odobrena vloga in Fundaciji posredovali zneske za plačilo.

GDPR
Tukaj si lahko ogledate Splošne pogoje, ki jih morajo sprejeti starši, Politiko zasebnosti in Pogoje za vrtce

Obvestilo za starše
Vabilo za starše najdete na tej povezavi.

Lep pozdrav, Fundacija Boštjana Bandlja
Nina Bandelj, predsednica  
(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost