Skoči na glavno vsebino

Pri Kamenčkih smo pred nekaj dnevi preživeli čudovito in nepozabno noč v vrtcu. Udeležilo se jo je 16 otrok in 3 vzgojiteljice, ki so se tisto četrtkovo popoldne ponovno vrnili v vrtec. Otroci so s seboj prinesli pižamo, plišasto igračo, zobno ščetko in lučko. Brez večjih zadržkov so se poslovili od staršev in se polni pričakovanj prepustili novim dogodivščinam.

Najprej smo šli po večerji na sprehod po Pivki. Pozdravili smo tudi štorkljo, ki je gnezdila v svojem velikem gnezdu…

… nato pa nadaljevali do Šempjtr bara, kjer nam je lastnik častil sladoled. Bil je zelo okusen.

V zahvalo smo vsem gostom lokala zapeli Kekčevo pesem in se počasi vrnili nazaj v vrtec. Tam pa nas je čakalo presenečenje. V garderobi je bil velik paket, na katerem je pisalo, da ga pošilja Kekec. Odprli smo ga in videli, da nam je Kekec poslal laterne s svečkami, ki jih tudi sam uporablja v planinah.

Mi smo jih kasneje uporabili za nočni sprehod. Bilo je nepopisno lepo in doživeto. Le v temi nas je bilo malce strah, da se bo od nekje, prikazal še Bedanec.

Kljub pozni uri, je v vrtcu sledila še zabava ob glasbi in žuranje z lučkami.

Sredi zabave smo prejeli tudi video klic iz enote Mavrica. Razposajeni in dobre volje smo poklepetali s skupino Želvice, ki je imela prav tako noč v vrtcu.

Pred spanjem smo poslušali tri pravljice za lahko noč in vsi sladko zaspali. Razen vzgojiteljic, ki so bedele do jutranjih ur.

Takole pa smo izgledali zjutraj…

Pozdrav od otrok iz skupine Kamenčki s Katarino, Katjo in Polono!

(Skupno 273 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost