Skoči na glavno vsebino

V skupini Gosenice smo preden nas je “napadel” virus, spoznavali in raziskovali poklice. Eva in Jana sta nas vprašali, kaj bomo bili po poklicu, ko bomo bili veliki. Ta poklic smo tudi naslikali z vodenimi barvicami in kasneje smo te slike obesili na steno pred igralnico. Slike so si starši lahko večkrat ogledali. Ko smo začeli raziskovati poklice, smo za vsakega posebej naredili plakat s sličicami, ki ponazarjajo določen poklic. Med ugibanjem in raziskovanjem smo se zelo zabavali. Nekaj utrinkov smo tudi fotografirali:

Poleg raziskovanja pa smo s pustom odlično odgnali zimo…

               

… in priklicali pomlad ter jo na travniku tudi poiskali.

Ker pa so se zaradi virusa vrata vrtca zaprla, si doma lahko krajšamo čas s prepevanjem pesmic, raznim ustvarjanjem in z veliko igre. Otroci poznamo veliko pesmic, ki vas jih lahko naučimo. Pokažemo vam lahko tudi kaj in kako ustavrjamo v vrtcu z Evo in Jano.

Pa da zaključimo s pesmijo znanega pogumnega dečka Kekca: “Dobra volja je najbolja!” in če bomo tudi mi imeli veliko dobre volje in upoštevali, kar nam strokovnjaki govorijo po televiziji, bomo lahko kmalu prišli v vrtec in se zabavali, kakor se “Gosenice” znamo.

Ostanite zdravi!

Pozdravčki, otroci skupine Gosenice z Evo in Jano

(Skupno 494 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost