Skoči na glavno vsebino

V mesecu decembru je bilo pri Žogicah zelo veselo. Veliko smo peli, plesali, se igrali na snegu in krasili igralnico. Obiskala sta nas tudi Palček Pismonoša in Dedek Mraz. December je bil tako še malo bolj razigran in ustvarjalen kot običajno.

Otroci so tudi letos izdelali voščilnice za starostnike v domovih starejših občanov ter za vse skupine v vrtcu Pivka. Pridne roke so tako najprej pomagale pri ustvarjanju voščilnic, pozneje pa še pri okrasitvi igralnice. Letos smo tako ustvarili pravljični kotiček s šotorom in lučkami, postavili smo si smrečico in jo sami tudi okrasili. Pozabili nismo niti na veliko smreko na hodniku, ki so jo okrasili otroci iz celotne enote Vetrnica.

Vzgojiteljice smo otrokom pripravile tudi senzorično škatlo. Otroci so se igrali z okraski, obešali so jih na smrečico in raziskovali ostale predmete v škatli.

Hura, pa smo ga le dočakali! Oblečeni v zimska oblačila smo preživeli kar nekaj časa na igrišču in izkoristili vse snežne dni.

Seveda pa tudi letošnji december ni minil brez pisanja pisma Dedku Mrazu. Narisali in napisali smo mu prečudovito pismo, po katerega je prišel Palček Pismonoša. Potem smo le pridno počakali, da je pismo prispelo do Dedka Mraza. Ta nam je pripravil darila in nam jih tudi osebno dostavil v vrtec. Le poglejte, koliko čudovitih igrač nam je prinesel!

Otroci vam skupaj z vzgojiteljicami želimo čarobne praznike in vse dobro v letu 2022!

Otroci s Slavico, Kristino in Polono

(Skupno 154 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost