Skoči na glavno vsebino

V želji, da bi vrtci še naprej ostali odprti za vse otroke vas prosimo, da tudi vi s svojo skrbnostjo pripomorete k zagotavljanju ustreznih pogojev bivanja z dosledni upoštevanjem priporočil NIJZ-ja, ki jih na kratko povzemamo spodaj:

  • v vrtec se lahko vrnejo le zdravi otroci, zdravih staršev (otroka naj pripelje in pride iskat ena oseba iz skupnega gospodinjstva)
  • ob vstopu v vrtec si je potrebno razkužiti roke ter imeti pravilno nameščeno zaščitno masko (velja za odrasle)
  • upoštevati je potrebno medsebojno razdaljo 1,5 – 2 m (kar pomeni, da je potrebno počakati na razdalji, če se v garderobi že nekdo preobuva/preoblači)
  • igrala pred vrtcem so namenjena le uporabi otrok v spremstvu strokovnih delavk
  • ter ostale ukrepe preprečevanja širjenja nalezljivih bolezni

Prosimo, bodite pozorni na znake bolezni pri otrocih (kot so kihanje, povišana tel. temperatura, driska, bruhanje, izcedek iz oči in podobno). V primeru, da otrok zboli, vas prosimo, da nas o tem obvestite na telefonsko številko 05 721 24 90 ali e-naslov: vrtec-pivka@os-pivka.si.

V kolikor se v vrtcu opazi, da se otroku zdravstveno stanje poslabša, vas bomo o tem nemudoma obvestili. Dolžnost staršev je, da čim prej pridejo po otroka.

Prosimo, da z vsebino sporočila seznanite vse osebe, ki bodo vstopale v prostore vrtca.

Glede na spremembo epidemiološke slike v državi ali regiji se lahko zgodi, da bo vlada sprejela dodatne ukrepe. Zato vas prosimo, da spremljate novice po medijih javnega obveščanja.

Želimo si, da bi se otroci radi vračali v vrtec. V koliko bo prišlo do težav, se o tem pogovorite s strokovnimi delavkami.

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost