Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

ministrstvo nas je obvestilo, da prihodnji teden vrtci še naprej delujemo v zmanjšanem obsegu, torej za tiste otroke, katerih starši nujno potrebujete varstvo.

Za otroke, ki ostajajo v domačem varstvu, v tem času, starši ne plačujete vrtca.

Nove prijave zbiramo do petka do 8-ure zjutraj (za teden, ki sledi). Otroka lahko prijavite preko e-sporočila. Prosimo, da navedete ime in priimek otroka, uro prihoda in odhoda otroka iz vrtca. Predhodna prijava je nujna, zaradi nabave ustrezne količine hrane in zagotavljanja ustreznih pogojev bivanja v skladu s priporočili NIJZ-ja.

Novo prijavljeni otroci bodo priključeni dosedanjim skupinam oz. bodo razporejeni v novo, o čemer vas bomo obvestili takoj, ko bomo pripravili novo organizacijo dela.

Skupine so ves ta čas organizirane tako, da se otroci iz »mehurčkov« (skupin, v katere so dodeljeni) ne združujejo. Torej ima vsaka skupina svoj poslovalni čas, ki ga je potrebno upoštevati.

V vrtec se lahko vrnejo le zdravi otroci, zdravih staršev.

Še vedno je v prostorih vrtca potrebno nositi zaščitno masko in držati medsebojno razdaljo do drugih ljudi. Ob vstopu v vrtec si je potrebno razkužiti roke.

O nadaljnih ukrepih vas bomo obvestili, ko prejmemo navodila s strani resornega ministrstva.

(Skupno 136 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost