Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

predvidevamo, da se bodo ukrepi na področju predšolske vzgoje podaljšali do novega leta. To pomeni, da vrtci še naprej ostajamo odprti za tiste otroke, katerih staši njujno potrebujejo varstvo.

Zato prosimo, da v kolikor potrebujete varstvo za svojega otroka /otroke, nam to sporočite na e – naslov vrtca.

V sporočilo napišite ime in priimek otroka, datum (od kdaj – do kdaj) boste potrebovali varstvo ter uro prihoda in odhoda otroka iz vrtca.

Prijave za naslednii teden zbiramo do petka do 8:00 ure.

Na vašo e-pošto bomo odgovorili, v katero igralnico bo otrok razporejen ter obratovalni čas oddelka. Še vedno imamo oddelke organizirane ločeno, kar pomeni, da otroka pripeljete in odpeljete iz iste igralnice.

V primeru, da otrok zboli ali odmanjka zaradi kakega drugega razloga, vas prosimo, da nas o odsotnosti obvestite na naš e-naslov oz., če je odsotnost napovedana o tem obvesite strokovni delavki v oddelku.

V primeru, da v času, ko otrok obiskuje vrtec, potrdijo okužbo s CORONA virusom pri vas ali vašemu družinskemu članu, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite na e-naslov vrtca ali pokličete ravnateljico, go. Alenko Tomšič, na telefon: 041 342 911.

Za otroke, ki bodo v času zaprtja vrtcev (organiziranega nujnega varstva) ostali v domačem varstvu, se bo stroške oskrbnine krilo iz državnega proračuna.

(Skupno 303 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost