Skoči na glavno vsebino

SPOŠTOVANI STARŠI !

 Upamo, da so se otroci v teh dneh uspešno vključili v vrtec. Sodelavke poročajo, da se je spremenjen način delovanja, kljub pričakovanjem, utekel. Čeprav smo še le začeli z obratovanjem, potrebujemo informacije o prisotnosti otrok v času poletnih počitnic.

V kolikor se boste odločili za začasni izpis vas prosimo, da izpolnjen obrazec (Word) oddate do 10. 6. 2020 strokovnim delavkam vrtca ali ga pošljete na naš e-naslov. Najmanjše obdobje izpisa je en mesec, najdaljše pa dva in sicer med 1. 6. in 31. 8..

Prav tako je do 10. 6. 2020  potrebno oddati obrazec za izpis otroka iz vrtca (PDF obrazec). O datumu izpisa je potrebno obvestiti center za socialno delo.

Za vse otoke, ki bodo med poletjem obiskovali vrtec pa prosimo, da nam sporočite (na priloženem listu (Word)), če bo otrok med poletnimi počitnicami odsoten iz vrtca teden dni ali več skupaj. To storite tako, da na list, ki ste ga prejeli,  z X označite dni, ko otroka ne bo v vrtcu.

Informacije nam bodo služile za ustrezno organizacijo delovnega procesa. Le z vašo pomočjo bomo načrtovali tako združevanje oddelkov, ki bo otokom omogočalo prijetno bivanje ter zadostno število strokovnih delavk in ostalih zaposlenih, ki skrbimo za dobrobit vašega otroka.

 Zahvaljujemo se vam za zaupanje.

 

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost