Skoči na glavno vsebino

Spoštovani!

Posamezni starši so prosili, da jim omogočimo dostop do osebnih predmetov otroka, ki so ostali v vrtcu. Glede na to, da še ni znana odločitev, kdaj bomo vrtci pričeli normalno obratovati, smo se odločili, da vsem zainteresiranim staršem omogočimo, da pridete po stvari svojega otroka.

V ta namen bosta  obe ENOTI vrtca odprli svoja vrata prihodnji ponedeljek, 20. 4., in četrtek, 23.4., med 16:00 in 18:00 uro.

Prosimo vas, da ob prevzemu predmetov poskrbite za to, da se zameji možnosti prenosa okužbe v največji možni meri. Upoštevati je potrebno že dobro znane ukrepe, ki smo jih dolžni izpolnjevati ob nakupovanju v trgovini. Torej na sebi morate obvezno imeti zaščitno masko/šal in rokavice (oz. v primeru, da nimate zaščitnih rokavic, si je potrebno roke razkužiti pred prevzemom in po prevzemu oblačil). Prosimo, da do okenca/vrat vstopate posamično. Ves čas upoštevate varnostno razdaljo 1,5 m do drugih oseb.

Enota Mavrica: Predmete bomo izdajali na gospodarskem vhodu. Tam boste povedali, po čigave predmete ste prišli, in potrdili prevzem s podpisom v evidenco. Prosim, preverite, ali so predmeti vaši, preden jih odnesete.

Enota Vetrnica: Dostop bo omogočen do zgornjega parkirišča vrtca. Premete vam bodo strokovne delavke izročile skozi okno. Tam boste povedali, po čigave predmete ste prišli, in potrdili prevzem s podpisom v evidenco. Prosim, preverite, ali so predmeti vaši, preden jih odnesete.

Prosimo, da delite objavo med seboj. Hvala. Ostanite zdravi.

(Skupno 108 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost