Skoči na glavno vsebino

Vstopili smo v mesec februar, ki je znan tudi  kot mesec kulture.  Tudi letos smo strokovne delavke obeh  enot pivškega vrtca skupaj organizirale 2. Plesno- glasbeno prireditev MIŠMAŠ.  Na prireditvi so se s petjem in plesom predstavili naši najmlajši.

Program pa so sooblikovali tudi naši gostje, ki so  z velikim veseljem  in pripravljenostjo  sprejeli naše povabilo za sodelovanje. Odzvali so se  Vrtec Košana pri OŠ Košana, Vrtec pri OŠ Toneta Tomšiča Knežak, Vrtec Jožefe Maslo Ilirska Bistrica, Zavod  šolskih sestre de Notre Dame Ilirska Bistrica organizacijska enota Vrtec Antonina in Vrtec Postojna.

Otroci so se predstavili z raznolikimi  ljudskimi in otroškimi pesmicami ter plesi.  Tudi letos so se ob koncu prireditve vsi otroški glasovi združili v velik zborček in zapeli vsem znano pesem Ko si srečen.  Petju pesmi so se pridružili tudi obiskovalci prireditve, tako smo prireditev zaključili z veliko pozitivne energije.

Za otroke in strokovne delavke je organiziranje te prireditve prijetna izkušnja in  tudi odziv bližnjih vrtcev nas zelo veseli in komaj čakamo, da se spet povežemo in srečamo naslednje leto, sedaj že lahko rečemo, na tradicionalnem MIŠMAŠU.

Za pomoč pri organizaciji se zahvaljujemo Občini Pivka in ostalim donatorjem.

 

(Skupno 525 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost