Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

šolsko leto se nezadržno bliža koncu, z njim pa tudi čas počitnic in dopustov. V prvih dneh junija zbiramo prijave o prisotnosti otrok med poletnimi počitnicami. Ena od možnosti, ki jo omogoča Občina Pivka, je začasni izpis.

Otoka lahko začasno izpišete že v juniju, torej od 1. 6. 2018, pa vse do 31. 8. 2018. Najkrajše obdobje izpisa je en mesec (lahko tudi znotraj mesecev). Občina krije subvencijo za začasni izpis do njaveč dveh mesecev. V času, ko je otrok začasno izpisan, plačajo starši rezervacijo v višini 50 % prispevka iz plačilnega razreda določenega v odločbi o znižanem plačilu vrtca. Znižanje cene v primeru rezervacije velja tudi za drugega otoka, vendar se delež obračuna le od deleža, ki ga plačajo starši.

Omenjeno velja za starše, ki imate stalno bivališče skupaj z otrokom na območju Občine Pivka in je Občina Pivka zavezanka, ki palčuje razliko v ceni programa. Če iamte skupaj z otorkom prijavljeno stalno bivališče v drugi občini, se prosim posvetujete z organom vaše občine, ki skrbi za družebene dejavnosti.

Obrazec se nahaja na speltni strani vrtca ali pri strokovnih delavkah v vrtcu.

Prosim, da ste pozori pri pisanju datumov. Prijetne počitniške dni vam želimo.

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost