V mesecu septembru smo si v skupini Klobučki vzeli kar nekaj časa, da so se otroci na novo oziroma spet navadili, na življenje v vrtcu. Skupaj z otroki smo postavili “temelje”, otroci so se seznanili z vsemi najpomembnejšimi pravili, veliko so se igrali ter skozi igro spoznavali drug drugega. Kar nekaj časa smo posvetili tudi gibanju (na prostem) in tako izpeljali kar 2 daljša in 1 krajši pohod (skupaj z ostalimi skupinami). V tem času smo obiksali tudi gozd. Otroci v gibanju na prostem izredno uživajo, kar pa je še bolj pomembno, da z gibanjem na prostem krepijo vse motorične sposobnosti, ki so bistvenega pomena za zdrav razvoj otrok. V tem času nas je obiskala tudi ena izmed mam, ki nam je pripravila različne uganke, ki so bile odlična popestritev za otroke.

V okviru projekta SKUM, smo 11.10. 2018 skupaj z ostalimi skupinami (Sončki, Miške in Čebelice) obiskali Lutkovno gledališče Ljubljana in si ogledali lutkovno predstavo Zajčkova hišica. Otroci so v predstavi uživali ter komentirali: “Predstava je bila zelo smešna.”, “Lisica je bila zvita.”, “Predstava je bila zabavna.” ,…ne samo, da je bila otrokom všeč predstava, navdušeni so bili tudi nad dejstvom, da so si po predstavi lahko ogledali lutke ter samo zaodrje.

Ker pa slike povedo več kot tisč besed, si oglejte spodnjo galerijo. Na tem mestu, bi vas-dragi starši, rada povabila, da se nam v vrtcu pridružite (kadarkoli) in nam tako polepšate kakšno dopoldne :).

Tanja Kotnik

(Skupno 44 obiskov, današnjih obiskov 1)